To Everyone I'm currently in conversation with...

Discussion in 'Chit Chat' started by Rafiki, Feb 23, 2009.

  1. Rafiki

    Rafiki New Member

    ProHealth and I are having some technical differences which I do not understand but it keeps booting me off - logging me out - when I try to post, or change boards, etc. and I'm getting strange messages:

    Error retrieving markup for element theDiv49412 : Server Error [Enable debugging by adding 'cfdebug' to your URL parameters to see more information]

    Anyway, I'm sure it will sort itself out - this is how I deal with technology, I ignore it until it gets a grip - and I'll be back.

    Crossing fingers that this attempt works... sometimes yes, sometimes no.
    Peace out,

  2. ckball

    ckball New Member

    It has taken me about an hour and half to post a message, I think it is the PH not us-Carla
  3. PainPainGoAway

    PainPainGoAway New Member

    I have the same messages and can't open much...I use internet explorer...I think it's just prohealth and will have to be worked out from their end. Frustrating! I made one successful post...

    I thought it was just me!!!

  4. ckball

    ckball New Member

    It has taken me about an hour and half to post a message, I think it is the PH not us-Carla
  5. jemini

    jemini New Member

    Same thing here. Hopefully it will be taken care of soon! :)
  6. PainPainGoAway

    PainPainGoAway New Member

    Rainbow, that's exactly my message...I think you must also have internet explorer (I use a PC) let me on this time but another dozen boxes so I'll just check later.

    Maybe they're fixing some glitches...

  7. victoria

    victoria New Member

    nice to know it's not Telmex here (which is hardly the best ISP as its oversold its bandwidth here in Mexico)... gives me hope at least!

  8. springwater

    springwater Active Member

    Thank goodness it was just that...i was afraid you were ill, or something came up and you had to go away or something like that....

    I wish you were able to log in and talk to us as usual....

    i too have been getting pop ups which say i need to de bug...which i have no idea how to do.

    Well, thinking of you...and waiting

    God Bless
  9. Rafiki

    Rafiki New Member

    I just posted to you. Today I was able to post more easily. I don't think it's us that needs to debug, I think it's ProH. You and I probably should not be trying to debug! Well, for sure I shouldn't as that is not in my skill set at all!

    Speaking of bugs -- I think the "m"s are back!!!! NOOOO!

    Think good thoughts!

    Tashi Delek!

    [This Message was Edited on 02/24/2009]
  10. Rafiki

    Rafiki New Member

    How are you?!

    A wee glitchy poo, huh? I really like that! From now on, whenever anything goes awry with any technology I am going to call it a "wee glitchy poo!"

  11. Rafiki

    Rafiki New Member

    Sooooo sorry! I understand, my friend, I really do.

    Take care of you and yours,

    Nice nose :eek:)